top of page

IMPLANTÁTY NEOBIOTECH

Neobiotech je korejský lídr v implantologii, který založil profesor Heo.

Naše inovativní řešení a špičkové produkty mění zubní zákroky na jednoduché, bezpečné a rychlé procesy, které zaručují vynikající výsledky a spokojenost pro lékaře i pacienty.

neobiotech-neobiotech-is3.jpg.png
dr heo.png

Navrženo implantology pro implantology

Neobiotech je inovativní řešení, které odpovídá skutečným výzvám, s nimiž se zubní lékaři potýkají každý den. Náš implantát nabízí výjimečnou stabilitu a uživatelsky přívětivé chirurgické sady zjednodušují i ty nejsložitější zákroky.

Každý produkt je navržen tak, aby poskytoval výsledky, což lékařům umožňuje s jistotou poskytovat vynikající péči svým pacientům.

Neobiotech je volbou předních zubních profesionálů po celém světě díky svému praktickému přístupu, pokročilé technologii a nejlepší kvalitě.

NEOBIOTECH

Satisfaction to Dentists

neo naviguide kit.png
fix remover kit.png
Services

ZKUŠENOSTI

Předních zubních lékařů z celého světa

Dr. Edgar Cabrera (USA)

Specializuje na pacienty se závažnou atrofí kosti a doporučuje koncept All-on-4/6 s použitím CMI fixace. Jeho zkušenosti ukazují, že tento systém umožňuje okamžitou funkčnost a je méně časově náročný, což zlepšuje kvalitu života starších pacientů.

Dr. Mongkol Thaveeprungsiporn (Thajsko)

Potvrzuje, že správný design implantátu a protokol vrtání vedou k optimální počáteční stabilitě. Je přesvědčen, že Neobiotech nabízí vysoce efektivní řešení pro implantaci, což se projevuje v jeho úspěšných případech.

Dr. Roberto Ferrara (Itálie)

Uvedl, že Neobiotech je pro něj spolehlivým partnerem v praxi. Chválil přístup společnosti k inovacím a neustálému zlepšování produktů, což mu umožňuje zajišťovat pacientům kvalitní péči.

Dr. Ana Maria Gonzalez (Španělsko)

Pochvaluje si, že implantáty Neobiotech jsou nejen efektivní, ale také snadno použitelné, což snižuje stres během chirurgických zákroků. Věří, že tyto produkty přispívají k vyšší spokojenosti jejích pacientů.

neobiotech-neobiotech-is3.jpg.png

VIDEA

Inovativní řešení

Contact
bottom of page